Tuns/Coafat
paint

Coafor și frizerie pentru copii București

 

Copilul este oglinda părintelui, sau mai bine zis cartea de vizită, astfel că odată ce ajung la o anumită vârstă, decizia de a-i duce la frizerie/coafor sau manichiură revine părinților. Toți copiii sunt frumoși, însă adulții trebuie să aibă în vedere faptul că îngrijirea este o parte a educație care trebuie să fie implementată de la o vârstă fragedă.

 

Mașinuțe și ponei 

 

La Baby Paint Salon, tunsul este o adevărată distracție. Vino cu micuțul tău și beneficiază de serviciile pe care ți le oferim, în condiții optime de curățenie și igienă. Renunță la stresul și frica de a încerca lucruri noi cu cei mici. Am amenajat spațiul în așa fel încât tunsul să pară o joacă cu mami și tati. Ne place să lucrăm într-o atmosferă jovială, motiv pentru care copilul tău se va bucura de o experiență plină de culoare. Am înlocuit scaunele cu mașinuțe colorate și ponei, întocmai pentru a crea un spațiu plin veselie.

 

Plânsul se transformă în zâmbet 

 

Micuțul tău se va simți grozav în compania noastră. Avem personal specializat în lucrul cu copii și, sub atenta noastră supraveghere, cei mici au posibilitatea de a se bucura de un loc de joacă gratuit. În calitate de părinte, avem plăcerea și responsabilitatea de a-i învăța pe prichindei modalitatea corectă de îngrijire a părului. Dacă sunt învățați încă de la o vârstă fragedă să aibă grijă de aspectul lor, vor deveni mai încrezători în sine și mai  susceptibili de a se integra în societate.

 

Vă așteptăm cu mic, cu mare!

 

Căutăm zilnic cele mai bune idei de coafuri pentru băieței și fetițe, de la frizuri aranjate cu gel, până la bucle lejere, împletituri și extensii colorate. Nu există nimic mai satisfăcător decât să vezi un zâmbet de copil. Te ajutăm să-ți pregătești micuțul pentru ocazii speciale, oferindu-ți numeroase modele și sugestii din care poți alege.