Unghii
paint

Salon de manichiură pentru copii în București

 

Saloanele de înfrumusețare pentru prichindei sunt la mare căutare în prezent, astfel că, pe lângă serviciile oferite adulților, avem încrederea și curajul că putem crea un mediu de răsfăț și pentru cei mici. La Baby Paint Salon, fetițele primesc o manichiură stilată cu oja organică, strasuri sau sclipici, ia băieți unghii tăiate și lăcuite.

 

Servicii profesionale de îngrijire a unghiilor pentru năstrușnici 

 

Îi întâmpinăm pe cei mici într-un mediul despre care știm sigur că o să le placă: avem multe jucării și scaune în diferite forme, pentru a-i face să se simtă confortabil și relaxați. Salonul nostru de înfrumusețare nu este doar o simplă frizerie, ci un cadru complex, unde copiii năstrușnici și inventivi dau frâu liber imaginației și stilului. Vrei să beneficiezi de servicii de înfrumusețare pentru întreaga familie? Te așteptăm la Baby Paint Salon, alături de micuțul tău.

 

Și copiii au nevoie de un spațiu al lor în care să simtă ca niște „adulți”

 

La noi, poveștile prind viață. Pe lângă servicii de tuns clasic sau cu modele, șuvițe colorate, coafuri moderne, codițe și împletituri speciale, oferim și manichiura perfectă. Îmbinăm utilul cu plăcutul într-un spațiu creativ de joacă. Dăm formă celor mai trăznite frizuri și modele de unghii, folosind produse profesionale, cu răbdare și drag de cei mici. Beneficiază acum de cele mai bune oferte pentru întreaga familie.

 

Manichiură pentru copii, frumusețe și stil 

 

La Baby Paint Salon, oferim copiilor îngrijire atentă și explicațiile necesare pentru a ajuta la o mai bună înțelegere a igienei încă de la o vârstă fragedă. Produsele noastre sunt 100% sigure și promit o abordare simplă și sigură. Vârfurile instrumentelor cu care lucrăm sunt rotunjite, astfel încât să prevină rănirea. Suntem deschiși la sugestii și, în caz că nu ai idei, îți oferim consultanță în materie de sclipici, ștrasuri și nuanțe.